Nem túlzás kijelenteni: bármelyik ruhagyártó boldog lenne, ha az általa gyártott gúnyába öltöztethetné az amerikai terepralis fenegyereket, BJ Baldwint és különítményét. Az autóipari munkaruhákat gyártó Red Kap le is csapott a Las Vegas-i ászra, akiről egy videót is készítettek.

Baldwin – aki egyszer már a családi otthonába is elkalauzolta a rajongókat - ezúttal is repked a Chevy Silveradóból fabrikált, közel 900 lóerős Trophy Truck versenygéppel, ám jóval kevesebbett, mint a saját stábja által készített korábbi alkotásokban. Itt inkább a bemutatkozáson van a lényeg: a nevadai sivatagban készített csodálatos felvételek alatt a Score többszörös bajnoka, a legutóbbi két Baja 1000-es futam győztese arról beszél, hogy a versenyzésben szintén megmerítkezett – egyébként dúsgazdag kaszinómágnás és befektető – édesapja szerettette meg vele a sivatagot, az ottani futamokat.

„Amikor igazi profivá válasz, az egyik legfontosabb dolog az, hogyan rakod össze a csapatodat” – mondja Baldwin. „Olyan srácokra van szükség, akik értik a dolgukat és elkötelezettek. Az én csapatomban a srácok roppant szenvedélyesek, igazi élő és lélegző szervezetet alkotnak. Éppen annyira akarnak nyerni, mint én magam.”

Baldwin a Score International versenyszéria következő futama, az április 16-19-én tartandó Baja Sur 500 elnevezésű viadal előtt a Trophy Truck géposztály nagyágyújával együtt részt vesz az Egyesült Államok legnagyobb tereprali-viadalán, a most hétvégén esedékes The Mint 400-on is. Azon a futamon, ahol a celebek között ott lesz például a Grace klinika és más filmek nagy sztárja, Patrick Dempsey is.