Minden bizonnyal csak egyetlen ember van a világon, aki képes a sivatagban 220 kilométer/órás sebességgel, szélvédő nélkül száguldani úgy, hogy közben a saját mobiljával szelfivideót is készít. Naná, hogy az amerikai tereprali fenegyereke, BJ Baldwin az, aki természetesne meg is osztotta az akció közben készült felvételt.

 

A legendás Baja 1000 2012-es és 2013-as győztese, a tengerentúli csúcskategória, a Trophy Truck nagyágyúja egy olyan rajongót autóztatott meg, aki megütötte a főnyereményt a pilóta csapatát támogató energiaital által szervezett játékon. Az élményautózást szombaton ejtették meg, Baldwin pedig szokásához híven túlságosan is belejött a több mint 900 lóerős Chevy Silverado hajszolásába.

A pilóta olyannyira bepörgött, hogy még egy szelfivideót is készített: ebből kiderült, hogy a Las Vegas-i rakéta a szélvédő nélküli verdával a 137 mérföldes - azaz 220 kilométer/órás - sebességet is elérte. A jobbegyben ülő rajongóban nem fagyott meg a vér: épp ellenkezőleg, Baldwin szelfivideójában jól látszik, hogy a Justin nevű férfi is igyekezett minden momentumot megörökíteni a telefonjával.

 

Should I slow down or nah? #worldrecordbreaker

Posted by Ballistic BJ Baldwin on 2015. augusztus 9.